Medailon školy Zmije (velký) - Mastenarium

Láká vás zabíjení příšer, plnění zakázek, náklonnost žen a vymlouvání se na neutralitu? Buďte o krok blíže svému cíli. Tento medailon školy Zmije vás upozorní na všelijaká nebezpečí. Velmi detailní provedení z kvalitního materiálu, který působí dojmem pravého stříbra, zdobené kamínky z kubické zirkonie. Velikost L - velký.

Malá verze je vhodná na každodenní nošení, zatímco tato velká se hodí na cosplay. Kamínky – kubická zirkonie (fianit).

Řetízek není součastí medailonu.
Barva kamínků – zelená
Velikost: 55×55 mm
Váha: 40 g
Materiál: nikl-stříbro – stříbřitý, tvrdý, korozivzdorný, tažný; poddajná slitina mědi, niklu a zinku. Používá se pro nádobí a lékařské restaurační náčiní. Nazývá se také „německé stříbro“ či „nové stříbro“. Neoxiduje a nevyvolává alergie.

Jsme výhradním distributorem klenotnictví Mastenarium pro Českou republiku. Pokud tedy budete chtít jakýkoliv šperk z jejich dílny, můžete se obrátit na nás. Dokonce i když nemáme danou věc v e-shopu, dokážeme ji sehnat, a to vždy za stejné peníze jako přímo v Mastenariu, jen máte zajištěnou lepší dopravu a platbu v českých korunách.

pro členy: 1 250,00 Kčstandardní cena: 1 300,00 Kč stav: není skladem

Objednat však můžete i tak, budeme vás kontaktovat a společně dohodneme termín dodání.

Medailon školy Zmije (velký) - Mastenarium
Medailon školy Zmije (velký) - MastenariumMedailon školy Zmije (velký) - MastenariumMedailon školy Zmije (velký) - Mastenarium